Informatikai szolgáltatások

Cégünk Maxint Szolgáltató és Kereskedelmi Kft néven 1997. július 1-én alakult. Tevékenységi körünk jellemzően informatika és kórháztechnika szolgáltatásokra és ennek támogatására szolgáló kereskedelemre épült. A korábbi tevékenységünk jelentős részét kitevő kórháztechnikai tevékenységünk – intenzív osztályok őrző monitor rendszerek javítása, karbantartásának elmaradása – miatt csökkent, de jelenleg is megtalálható az egészségügyi vonal. Napi feladataink között szerepel az informatikai szolgáltatások és a hozzá kapcsolódó hardver szállítások elvégzése, jellemzően céges környezetben.

Teljes körű megoldásokat is kínálunk a számítógép és telefon struktúrált hálózatok – Cat5E, CAT6 – rendszerek kiépítésével, üzemeltetésével.

Hardver szállításainknál a minőségi megoldásokra törekszünk, de maximálisan figyelembe vesszük ügyfeleink igényeit és a fejlesztésre szolgáló anyagi lehetőségeit. Összeépített rendszereink Intel platformra épülnek, azonos terméksorozatok alapján, saját névvel jelzett konfigurációkat építünk. Kíváló kapcsolatot tartunk fenn Magyarország több hivatalos disztribútorával is, így fel tudjuk venni a versenyt az informatikai piacon található árakkal is, projekt megrendelésekre egyedi kedvezményt tudunk biztosítani.

Ügyfeleink között szerepelnek ipari piacon szereplő gyártó és szolgáltató vállalkozások, autókereskedések és szervizek, könyvelő irodák, utazási irodák, iskolák és egyéb kisebb vállalkozások is.

A következő rendszerek üzemeltetésében tudunk segítséget nyújtani:

Munkaállomások OS támogatása
Microsoft Windows operációs rendszer összes verziója

Szerverek OS támogatása
Linux Debian
Linux Ubuntu
Microsoft Windows Server

Hardver támogatás
Intel alapú rendszerek javítása
Számítógép hardver javítás
CAT5E-CAT6A rendszerek hibakeresése és javítása
WIFI rendszerek ( Ubiquiti, D-LINK, Mikrotik )

Hardver beszállítás:
Saját márkás számítógépkonfigurációk
HP ( PC-k, szerverek, nyomtatók, notebookok és szkennerek )
DELL ( notebookok )
Samsung ( monitorok )
LG ( monitorok )
Epson ( projektorok )