Informatikai szolgáltatások

Cégünk Maxint Szolgáltató és Kereskedelmi Kft néven 1997. július 1-én alakult. Tevékenységi körünk jellemzően informatika és kórháztechnika szolgáltatásokra és ennek támogatására szolgáló kereskedelemre épült. A korábbi tevékenységünk jelentős részét kitevő kórháztechnikai tevékenységünk - intenzív osztályok őrző monitor rendszerek javítása, karbantartásának elmaradása miatt csökkent, de jelenleg is megtalálható az egészségügyi vonal. Fő profilunk vállalati számítógépes rendszerek üzemeltetése, telepítése. Napi feladataink között szerepelnek az informatikai szolgáltatások és a hozzá kapcsolódó hardver szállítások elvégzése.

Teljes körű megoldásokat kínálunk struktúrált hálózatok CAT5E, CAT6 rendszerek kiépítésévre, üzemeltetésére.

Hardver szállításainknál a minőségi megoldásokra törekszünk, de maximálisan figyelembe vesszük ügyfeleink igényeit és a fejlesztésre szolgáló anyagi lehetőségeit. Összeépített rendszereink Intel platformra épülnek, azonos terméksorozatok alapján, saját névvel jelzett konfigurációkat építünk. Kíváló kapcsolatot tartunk fenn Magyarország több hivatalos disztribútorával is, így fel tudjuk venni a versenyt az informatikai piacon található árakkal is, projekt megrendelésekre egyedi kedvezményt tudunk biztosítani.

Ügyfeleink között szerepelnek ipari piacon szereplő gyártó és szolgáltató vállalkozások, autókereskedések és szervizek, könyvelő és ügyvédi irodák, utazási irodák, iskolák és egyéb kisebb vállalkozások is.

Többek között a következő rendszerek üzemeltetésében, telepítésében tudunk segítséget nyújtani:

Munkaállomások OS támogatása
Microsoft Windows operációs rendszer összes verziója

Szerverek OS támogatása
Linux Debian/Ubuntu
Microsoft Windows Server

Hardver támogatás
Számítógép hardver javítás
CAT5E-CAT6A rendszerek építése, hibakeresése és javítása
WIFI rendszerek telepítése, üzemeltetése ( Ubiquiti, D-LINK, Mikrotik )

Főbb gyártóink:
Saját márkás számítógépkonfigurációk
HP ( PC-k, szerverek, nyomtatók, notebookok)
DELL ( PC-l, szerverek, notebookok )
Epson ( projektorok )
Ubiquiti, D-LINK, Mikrotik hálózati eszközök